Social media management

Besteed het beheer van je social media uit aan aan een professional, want ja: Yarne Puts is door de communicatiemicrobe gebeten!

Je bespaart tijd die je nu kan steken in wat echt telt: je organisatie.

 

'Meer' doen met social media?

Mond-aan-mondreclame is een krachtige tool om je merk bij een breder publiek in de aandacht te brengen. Hoe doe je dat? Door de conversatie over je merk te starten en te managen.
Conversaties begin je door aantrekkelijke content te verspreiden.

Van begin tot einde werk ik voor jou een doordachte contentstrategie uit waarmee je jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt. En daarnaast creëer ik jouw content. De content waarvan je doelgroep zal houden.

 

Versterk je online aanwezigheid

Laten we een afspraak maken.

Dan bekijken we samen wat je kan verbeteren aan je online strategie. Ik kijk er alvast naar uit. Jij ook?


 

Strategie

Laten we samen je doelstellingen bereiken via een uitgewerkte strategie zodat je doelgroep verrast blijft en trouw aan jouw brand.

Creatie

Tijd om interessante content te creëren. Met mijn vlotte pen en creativiteit wordt leuke content verzinnen een fluitje van een cent.

event

Planning

Met een doordachte planning heb je een streepje voor op je concurrentie, die vaak niet weet wanneer ze wat moeten posten.

Verspreiding

Je verspreidt je content via strategisch gekozen (social) media. Dat kan natuurlijk aangevuld worden met blogs en e-mailmarketing.

Zie je samenwerken wel zitten?Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.