fbpx

Creativiteit heeft altijd al grote een rol gespeeld in mijn leven. Van zo lang ik mij kan herinneren speel ik piano en geniet ik daar nog steeds dagelijks van. Verder engageer ik me jarenlang in het vrijwilligerswerk waaruit ik veel voldoening haal en me creatief inzet. 

Ook ben ik erg nieuwsgierig: ik wil altijd nieuwe dingen bijleren en ervaren; en mee zijn met de laatste trends!

Creativiteit en nieuwsgierigheid zijn eigen aan mij en hebben me gevormd tot wie ik ben vandaag: een schrijfgrage, creatieve freelancer communicatie.

 

Scroll zeker nog wat verder om een aantal voorbeelden uit mijn portfolio te bekijken. Heb je hierover vragen, dan sta ik je graag te woord!

 


 

The Beamish Museum

In het Museum van Beamish, dat gelegen is in Durham (Engeland), komt het verleden tot leven. Vergelijk het met Bokrijk in België. Samen met andere ijverige studenten uit de bachelor Communicatiemanagement, besloten we om de in te stappen in een internationaal project...

De opleiding bood aan om in te stappen in het Hedcom-project. Daarbij kregen we de kans om met andere studenten van vergelijkbare opleidingen uit andere Europese hogescholen samen te werken in interdisciplinaire teams om voor het museum een communicatieplan uit te tekenen waarbij o.a. de doelstelling was om bezoekers uit andere landsdelen aan te spreken en een nieuw hotel in de markt te zetten.

Mijn rol in dit project bestond vooral uit de communicatiestrategie en tactische mediakeuze alsook ook de grafische voorbeelden.

Storyteller voor
I Love Hasselt

I Love Hasselt is een online magazine waarbij creatievelingen van de stad in the picture komen.  Ze maakt deel uit van I Love Network. Voor dit magazine heb ik in de rol mogen kruipen van fotograaf, videograaf en copywriter.

Akorin

Omdat muziek altijd in mijn bloed heeft gezeten, ik zi in het koor van Hogeschool PXL en UHasselt, Akorin genaamd. Ik heb er de website van mogen maken.

 

Akorin is ontstaan uit de versmelting van de koren van PXL en UHasselt en
bestaat uit personeelsleden en (internationale) studenten. De communicatie verloopt er dan ook in het Engels,
vandaar de twee versies van de website. 

 

Ook heb ik me bezig gehouden met e-mailmarketing in Mailchimp en het maken van flyers om nieuwe leden te werven.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.