Elisabeth Alders, dirigente van Akorin: “Het communitygevoel moet centraal staan”

Dag lieve vrienden, ik ben Yarne Puts. Ik heb altijd al een passie voor muziek gehad. De dag dat ik mijn eerste notenleerboekje kocht, herinner ik me alsof het gisteren was. Als achtjarige kon ik op weg naar huis niet wachten om al die noten te lezen. Met dat boek op zak startte ik mijn muzieklessen aan het Stedelijk Conservatorium voor Muziek, Woord en Dans. En net als Elisabeth Alders koos ik piano als instrument. Het is ook die school waar Elisabeth, dirigente van het koor Akorin, vandaag werkt.


Lees nu het volledige artikel op de website van I Love Hasselt! Ik ben sinds kort storyteller voor het online magazine.

I Love Hasselt vertelt verhalen over locals die geschreven zijn door locals. Ken je het concept nog niet? Neem dan zeker een kijkje!

Lees nu artikels op I Love Hasselt!

Laat een reactie achter

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.