Stage bij Maastricht Aachen Airport

Met een klein hartje begon ik vrijdag aan de laatste stagedag op Maastricht Aachen Airport. Ik blik terug op een ontzettend leerrijke periode waarbij ik onder andere een chatbot mocht samenstellen, een publicrelationscampagne mocht schrijven en nieuwe pagina’s voor de website mocht samenstellen. Verder heb ik in het kader van mijn bachelorproef ook crisiscommunicatie onder de loep genomen, waarbij ik kwalitatief onderzoek doe in samenwerking met de verschillende communicatiemedewerkers van de Nederlandse luchthavens.

Ik wil graag Hella Hendriks bedanken voor de stagebegeleiding en me de kans te geven om op deze fantastische werkplek mee te draaien. Daarnaast gaat mijn dank ook uit naar de opleiding Communicatiemanagement van Hogeschool PXL om me klaar te stomen voor het werkveld, daarbij wil ik Brigitte Luyten en Herve Van de Weyer in het bijzonder bedanken voor hun ondersteuning, want door corona moet dat deze periode extra uitdagend zijn geweest.

Ik zal de luchthaven in mijn hart blijven dragen. Bedankt!

Origineel gedeeld op LinkedIn

Bekijk het overzicht van mijn stage in beelden


Yarne Puts is een enthousiaste ondernemer. Waarom werk je niet met hem samen?

Bekijk hier zijn diensten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.