I Love Network

Voor I Love Network heb ik reeds verschillende diensten mogen leveren. De stichter, Gama Putra noemt het bedrijf een platform voor slimme participatie om mensen te verbinden en de stadseconomie te verbeteren.

Het mooie aan het concept van I Love Hasselt, is dat iedereen met een bepaald talent 'in the picture' kan komen en getraind kan worden om écht lokale verhalen te vertellen.

HOA@Work

Ik heb reeds voor I Love Hasselt bijgedragen aan drie video's waarbij ik instond voor zowel de opname zelf als de editing. Onderstaande video verteld het verhaal van Gergana, een Hogeropgeleide Anderstalige (HOA) die via een traject van VDAB (HOA@Work) aan de slag is geraakt bij Everon Lighting Technologies in Heusden-Zolder.

Artikels schrijven

Verder heb ik ook verschillende artikels geschreven voor I Love Network. Mijn persoonlijke favoriet is het artikel waarin ik Elisabeth Alders mocht interviewen over het koor van Hogeschool PXL en UHasselt: Akorin. Zelf ben ik ook lid van dat koor, wat het schrijven van dát artikel extra leuk maakte.

Daarnaast heb ik ook bijgedragen aan verhalen over De Nacht van de Inspiratie van Bizidee en de fotografie van het artikel over All About Eve.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.